عامل بیماری گال طوقه Secrets
عامل بیماری گال طوقه Secrets
Blog Article
مقدمه: سرطان پانکراس نوعی سرطان است که با رشد سلولهای پانکراس شروع میشود. پانکراس در پشت قسمت تحتانی معده قرار دارد. آنزیم هایی می سازد […]
اگر فکر می کنید که شما یا فرزندتان گال دارید، با پزشک خود قرار ملاقات بگذارید. بیشتر موارد گال را می توان تنها با نگاه دقیق به پوست تایید کرد. پزشک همچنین ممکن است روغن معدنی را روی بثورات بمالد و از چاقوی جراحی برای گرفتن نمونه کوچکی از پوست (خراش دادن) استفاده کند.
این نوع تماس نزدیک بین افراد یک خانه یا در شرایط زیر اتفاق میافتد:
در صورتی که نشانههای بیماری گال را در بدن خود مشاهده کردید، در نخستین مرحله حتما با پزشک خود در این زمینه مشورت نمایید.
البته در صورت گسترش بیماری، علائم میتواند تمام بدن فرد را پوشش دهد. بعد از ابتلا به این بیماری و ظهور علائم، مسیر نفوذ حشرهها به زیر پوست کاملاً قابل مشاهده خواهد بود. در صورت ابتلا به بیماری گال، خطوط و برآمدگیهایی بر روی پوست ظاهر میشود.
اگر این شواهد را مفید یافتید، لطفاً کمک مالی به کاکرین را در نظر بگیرید.
درمان گال هم با سرکه سیب و هم با سرکه سفید امکان پذیر است.
کنههای گال میتوانند ۳ تا ۴ روز خارج از بدن زنده بمانند بنابراین لازم است که اقدامات احتیاطی خاص برای جلوگیری از انتشار آلودگی انجام دهید.
در ادامه توضیح بیشتری در مورد علائم این بیماری و دلایل به وجود آمدن آن گفته و راههای درمان قطعی بیماری گال را نیز معرفی خواهیم کرد.
با توجه به این که انگلهای گال اغلب در هنگام شب فعال میشوند، بهتر است در طول شب از داروها استفاده کرد.
اگر شما یا پارتنرتان گال دارید ، هر دو باید تحت درمان قرار بگیرید تا از انتقال مجدد حشره بیماری گال بیماری به یکدیگر جلوگیری کنید.
می توانید چند قطره روغن درخت چای را به بطری آب فشان اضافه کنید و در رختخواب تان اسپری کنید.
هیچیک از شرکتکنندگان در گروه درمان با ایورمکتین سیستمیک یا پرمترین ادامه مشارکت در مطالعه را به دلیل ابتلا به یک عارضه جانبی متوقف نکردند (شواهد با قطعیت متوسط). دو هفته بعد از شروع درمان، احتمالا اختلاف کوچکی به لحاظ نسبتی از شرکتکنندگان درمانشده با ایورمکتین سیستمیک یا کِرِم پرمترین که دچار حداقل یک عارضه جانبی شده بودند، وجود دارد یا اصلا اختلافی وجود ندارد (شواهد با قطعیت متوسط).
اگر یک پیوند داخلی شما را به اینجا هدایت کردهاست، در صورت تمایل آن پیوند را برای اشارهٔ مستقیم به مقالهٔ مورد نظر تغییر دهید.